Årsmötet genomfört för verksamhetsåret 2023

Måndag den 15 april 2024 arrangerade vi årsmöte med Kurravaara Hembygsförening. Vi har haft ett bra verksamhetsår 2023 med mycket aktiviteter (majbrasa, påskfirande, föredrag och pizzakvällar bland annat) och hempy + bagarstugan var under året fortsatt flitigt uthyrd.

Hembygdsföreningen tackar den avgående mångåriga styrelsemedlemen Gun-Britt Landin Henriksson som bland annat varit föreningens ordförande ett antal år. Vi tackar också vår avgående revisor Ove Larsson för en trogen insats de senaste åren!

I deras ställe välkomnar vi Kajsa Andersson (suppleant) och Anders Bältsjö (revisor).

Tack till mötesordförande Hans Lindmark som ställde upp och ledde mötet.

Det här inlägget postades i December 2016. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *