Pubkväll, pizza och musik på hembygdsgården.

Som vi har väntat och längtat! Årets begivenhet i kulturens epicentrum. Skaffa barnvakt, kattvakt, säg upp dig från jobbet eller bara kom som du är till Hembygdsföreningens traditionsenliga pubkväll. Denna lördag (18 december 2021) bakar vi smarriga pizzor i bagarstugan, Jan Ejeklint och Jan Johansson spelar livemusik och i baren finns öl och vin till bra priser. Varmt välkomna!

OBS! Endast för medlemmar. (Hur du blir medlem kan du läsa här på vår facebooksida under info). Bokning av bord mellan kl 19-21, begränsat antal platser! Efter kl 21 öppnar puben och Jan Ejeklint och Jan Johansson spelar livemusik med lokal anknytning.- Pizza och dryck (ett glas öl eller vin) 175 kr – Anmälan skickas med sms till 0703331953 eller mail kirunaguiden@outlook.com, senast onsdag.

Obs, skriv antal personer och vilken pizza ni vill beställa, begränsat antal platser!

Pizza:

Jägarn: stekt älgfärs, tomatsås, vitlök -och persiljamarinerade champinjoner,Västerbottensost

Skogshuggarn: vedrökt karré, Västerbottensost, tomatsås, pizzaost, körsbärstomater, ruccola

Kurravaaravegen: (veg) Mozarellaost, pizzaost, Västerbottensost, soltorkade tomater, paprika, marinerade champinjoner, tomatsås

Kontant eller swish-betalning och endast föranmälan till pizza.

Det här inlägget postades i December 2016. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *